top of page
  • Ajuntament de Mollet del Vallès

El Ayuntamiento de Mollet y la Coordinadora de Entidades Animalistas adhieren al Pacto de Teguise



Arran del vídeo viral del Timple, divendres 14 d’agost, les organitzacions canàries van celebrar una assemblea en la que van arribar a connectar-se persones d’arreu del país, i van donar suport organitzacions locals, amb reivindicacions municipals, autonòmiques i nacionals, i el suport d'algunes entitats internacionals, com la Fundació Franz Weber, i també d'àmbit nacional, com l'organització d'operadors jurídics pels animals InterCids, o PRODA (organització de professionals de l'educació). Com a resultat d’aquesta assemblea va néixer el Pacte de Teguise.


El Pacte de Teguise intenta que l'articulació de les competències, la millora dels codis i l'aprovació de les lleis i ordenances necessàries, acabin generant un marc normatiu capaç de prevenir el maltractament animal.


La regidora de Respecte Animal de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, Núria Muñoz, recorda que "el nostre Ajuntament sempre ha estat en contra del maltractament animal i cercar fórmules per a que a la nostra ciutat no es produeixin va ser un dels objectius pel que la regidoria va tirar endavant la Coordinadora d’Entitats Animalistes de Mollet que es va crear fa uns mesos.”


Muñoz ha afegit que “el consens per a que la coordinadora i l’Ajuntament se sumin a aquest protocol és una bona mostra del bon funcionament de la coordinadora i el compromís de l’Ajuntament envers la lluita contra el maltractament animal.“Fa pocs dies vàrem conèixer el cas d'en Blue a la nostra ciutat, un cas que no volem que torni a repetir-se mai. Diem prou i lluitarem plegats per preservar la defensa dels animals.” També ha animat a tothom a adherir-se a aquest pacte contra el maltractament animal per conscienciar tothom sobre aquesta problemàtica que, malauradament, estem vivint avui dia. “No pot ser que els autors d'aquests tipus d'actes i maltractaments tinguin conseqüències insignificants".


Podeu llegir tota la informació sobre el pacte a www.niunmaltratomas.org

bottom of page